Връщане и замяна

Връщане и замяна
 
1. Имате възможност да върнете продукта в срок от 30 дни (за България) .
2. Можете да анулирате поръчката си и да ни върнете продукта, като се свържете с нашия Отдел „Клиенти“, на номер - +359 87 737 9 373 или на e-mail info@takeallbrands.com
3. Можете да върнете продукта, само при условие, че не е видимо използван или повреден. Продуктът трябва да е в перфектно състояние и в неговата оригинална опаковка, с всички етикети към него.
4. Разходите по доставката са за сметка на клиента, освен ако продуктът е с фабричен дефект (за България). За международни поръчки - в случай, че продуктът има фабричен дефект, клиентът трябва да се свърже с производителя.
5. Ако желаете да върнете поръчания от Вас продукт, ще Ви възстановим сумата в  рамките на 7 дни (за България) или 14 дни (за международни поръчки), считано от момента, в който получим продукта или доказателство за това, че сте го изпратили обратно към нас.
6. Ще Ви възстановим всички плащания, които сте направили към нас, с изключение на разходите по доставката.
7. Ще възстановим, платената от Вас сума, по начина, по който сте ни я платили, освен ако Вие не желаете друго; няма да ви бъдат начислени такси, в резултат на възстановяването на сумата.
 
В случай на фабрични дефекти
 
В случай на видими фабрични дефекти, можете да се свържете с takeallbrands.com, в рамките на до 7 дни след доставката на продукта (за България). В случай на скрити фабрични дефекти (дефекти, които могат да бъдат открити по-късно), трябва да се свържете с  takeallbrands.com в рамките на до седем дни, след като сте открили дефекта (за България). В случай на фабричен дефект в рамките на 30 дни от датата на доставката, takeallbrands.com е длъжен да поправи или замени повредените продукти или да възстанови платената сума (за България). За поръчки извън България - трябва да се свържете с производителя.
takeallbrands.com признава следните случаи за фабрични дефекти, при условие, че повредата не е причинена умишлено или поради неправилна употреба на продукта - разшиване, разлепяне, сцепване при подметката. Гаранционният срок на обувките е 2 месецa. Гаранционният срок започва да тече от момента на получаването на продукта. Във всички тези случаи, разходите за връщане се поемат от takeallbrands.com.
Максималният срок за отстраняване на дефекта, настъпил по време на гаранционния срок е 30 дни. Следните случаи не се признават за рекламация - щети, причинени умишлено или поради неправилна употреба, машинно пране, липса на документ, удостоверяващ покупката.
 
Малки отклонения от качеството, цвета, размера, теглото, дизайна и т.н., които не могат да бъдат технически избегнати, не се считат за рекламация.

 Посетете TakeAllBrands.com в ShopMania