Доставка и плащане

Поръчка - Всяка направена поръчка, независимо от нейната стойност и броят на артикулите, се изпраща с опция „ Тествай преди да платиш“ - услугата позволява на получателя да отвори пратката, да се увери в съдържанието и и да тества , преди да заплати сумата по Наложен платеж.Опция за връщане и замяна до 30 дни.
 
1. Когато правите поръчка, Вие се съгласявате, че всички данни, които предоставяте на takeallbrands.com за покупка на продукти са точни и пълни.

2. takeallbrands.com приема поръчки по всяко време на денонощието и ги обработва всеки работен ден от 09:00 до 16:00 часа.  Поръчки, изпратени след 16:00 часа, се обработват на следващия ден.

3. Когато правите поръчки през takeallbrands.com  Вие сключвате договор с  Рентис ЕООД. Чрез него Вие потвърждавате, че всички стоки, поръчани от Вас, са единствено за лично ползване и не са предназначени за продажба.

4. Всички поръчки подлежат на проверка за наличност и потвърждение на тяхното наличие от takeallbrands.com

5. Цените и наличността на продуктите подлежат на промяна без предизвестие.

6. Ако някой от продуктите от поръчката Ви не е наличен, ще се свържем с Вас, посредством координатите, който сте ни предоставили.

7. След като вече е изпратена, поръчката не може да бъде коригирана. Ако желаете да направите промени по Вашата поръчка, преди нейното изпращане, моля свържете се с нашия отдел за Обслужване на клиенти: info@takeallbrands.com и телефон +359 87 737 9 373.

8. Всички цени на продуктите във takeallbrands.com са брутни и включват ДДС.

9. Цената на продукта е за един брой и е в български лева

10. Цената на продукта не включва таксата за доставка със „ЕКОНТ“ .

11. Когато финализирате поръчката си, попълвате форма с Вашите детайли, които са необходими при доставката. Крайната сума включва и цената на доставката, в случай, че заплащате такава.
Takeallbrands.com запазва своето право да прекрати споразумението с Вас и да прекрати достъпа Ви до сайта незабавно и без предизвестие, в следните случаи:
 - Не извършите навреме дължимото плащане към нас
- Нарушите някое от нашите правила и условия
- Ако до нас достигне информация, че сте въвлечени в измамна или незаконна дейност, свързана с  takeallbrands.com
 
Доставка
 
1. Посочените срокове за доставка могат да бъдат променяни.
2. По отношение на международни доставки – възможно е да има местни вносни мита и такси.
3. Ако общата стойност на поръчката е над 100 лева, takeallbrands.com поема разходите за доставка ( важи единствено за поръчки в България).
4. Ако общата сума на поръчката е под 100 лв. (отново за поръчки в България) - разходите за доставка варират между 4 и 6 лв. Разходите за доставка се изчисляват автоматично в процеса на попълването на формата за поръчка.
5. За международни доставки - разходи за доставка варират (в зависимост от тарифната зона на куриерската фирма) и се изчисляват автоматично в процеса на попълването на формата за поръчка.

 

Международни куриерски услуги DPD Economy от България до Европа.

Тегло

(кг.)

Зона 1

Цена (лв.)

Зона 2

Цена (лв.)

Зона 3

Цена (лв.)

Зона 3

Цена (лв.)

 

до  2 кг.

 

9.99 лв.

 

19.99 лв.

 

26.99 лв.

 

26.99 лв.

 

 

 

Направление

 

 

Гърция,

Румъния

 

 

 

Германия,

Австрия,

Унгария

 

 

Великобритания,

Белгия,

Дания,

Италия,

Полша,

Люксембург

 

 

Словакия,         Франция

Холандия, Чехия

Хърватия, Словения

 

 

Доставка -

Работни дни.

 

2 - 4

 

2 - 4

 

3 - 5

 

3 - 5


6. Възможно е поръчката Ви да се забави, ако се наложи да коригираме грешки, направени от Вас, по време на попълване на формата за поръчка. За да избегнете това, моля, прегледайте внимателно информацията, която подавате към нас, докато попълвате формата.
7. Разходите по доставка се поемат от клиента, ако доставката е възпрепятствана от това, че клиентът е предоставил погрешна информация или не е на адреса за доставка, описан от него във формата за поръчка.
8. За доставки в България - доставката е в рамките на 1-3 работни дни, след като получите потвърждение по e-mail от takeallbrands.com.                                                                                  Тakeallbrands.com запазва правото си да промени времето за доставка, за което е длъжен да уведоми клиента.
9. За международни доставки - доставката е в рамките на около 2-7 работни дни, след като получите потвърждение по e-mail от takeallbrands.com.

Тakeallbrands.com запазва правото си да промени времето за доставка, за което е длъжен да уведоми клиента.

10. Продуктът се доставя в подходяща опаковка.
11. След получаването на продукта, клиента поема отговорността за неговото състояние.
12. Takeallbrands.com не носи отговорност за евентуално забавяне, по причина на куриера.

Плащане

Потребителя може да заплати цената на поръчана от онлайн магазина стока чрез:

Наложен платеж

Bсички плащания се извършват само в български лева. При плащане чрез “наложен платеж” при доставката купувачът получава от куриера придружаващите я документи , в която е посочена поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена, както и цената на доставка. Купувачът предава на куриера сума равна на общата сума (включваща цената на стоката и цената на доставка) посочена във документа, което се отбелязва в товарителницата, която служи за разписка. С подписването на товарителницата купувачът овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на "Рентис" ЕООД сумата представляваща продажната цена на доставената стока. 

Посетете TakeAllBrands.com в ShopMania